Spel en plezier in Beestenboetje

Heiloo

 

Op zondag 9 september van 13.00 tot 15.00 uur staan Natuurgidsen in Kinderboerderij het Beestenboetje om voor u en uw kinderen een leuke en leerzame middag te organiseren.

 

Met de aanwezige dieren en met allerlei spelmateriaal gaan we intensief aan de slag. Uiteraard is er ook veel gelegenheid om de dieren te verzorgen of te borstelen.

 

 

Speciaal voor het Beestenboetje is er allerlei spelmateriaal over onze boerderijdieren ontwikkeld en de natuurgidsen verwelkomen u hierbij graag. Ook met allerlei vragen over de dieren of over de natuur kunnen de kinderen bij de natuurgidsen terecht.

 

MoederKind

 

De middag is gratis toegankelijk en de Kinderboerderij ligt in het Gemeentebos aan de Ter Coulsterlaan 1 in Heiloo.

 

 

Dierendag 2016

Op zondag 2 oktober wordt in het Beestenboetje Dierendag op grootse wijze gevierd van 10.00 uur tot 14.00 uur. Het wordt een groot feest voor alle kinderen en voor alle dieren. Alle kleine bezoekers kunnen een ritje maken in de ezelkar, een kleurplaat kleuren, springen op het springkussen. Je kunt je laten schminken of je nagels lakken en een vers broodje roosteren boven het vuur of een heerlijk ijsje eten. De ballonclown is er weer en maakt de prachtigste dieren. Er zijn ook leuke spelletjes te spelen zoals: eendje opvissen. 
 
 
Ook je eigen knuffeldier staat centraal. Er zijn wederom dit jaar echte artsen aanwezig, dus neem je knuffeldieren mee voor een volledige check-up. Zeker als je knuffel(dier) zich de laatste tijd niet lekker voelt, kunnen de artsen onderzoek doen en jouw advies geven. Kom dus langs en laat hem goed nakijken tussen 12.00 – 13.00 uur.
 
Dit jaar is er een speciale poppenkastvoorstelling. Er zijn twee voorstellingen om 11.00 uur en 12.15 uur. Mis hem niet. Er is een echte wedstrijd met de kleurtekeningen.
 


Heb je niet voldoende tijd om op het 
Beestenboetje te kleuren, dan mag je hem ook thuis verder afmaken en voor de herfstvakantie inleveren op het Beestenboetje. Er zijn leuke prijzen te winnen.
 
Uiteraard vinden de dieren het geweldig als je ze komt knuffelen. Of de varkens, ezels en konijnen komt borstelen. Dit jaar pakken we speciaal uit voor de dieren. Het is tenslotte DIEREN-DAG. Daarom maken we gezamenlijk een grote dierentaart voor de verschillende dieren. We willen vragen of je hiervoor iets lekkers wilt meenemen: een wortel, een krop sla, stukje bloemkool, of een appel. Om 12.00 uur gaan we de taarten aan de dieren geven. Kom jij ook?

Verhalen uit het Beestenboetje

LEADFOTO Verhalen 700x282

Wanneer alle verzorgers naar huis zijn beleven de dieren van Het Beestenboetje de leukste en spannendste avonturen.

Klik op de hieronder staande titels om de avonturen te lezen.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kinderboerderij Beestenboetje
Ter Coulsterlaan 1A
1851 KA Heiloo
Tel. 06 - 47.58.59.48 

info@natuurinstituut.nl

 

Postadres:
Postbus 66
1850 AB Heiloo

Donateurs:

Bank nr NL63.ABNA.048.93.22.328

Ten name van Beestenboetje

o.v.v. uw naam en adres