Dierendag 2016

 

 

Wat een gezelligheid, ondanks het slechte weer waren er toch een hoop mensen! In totaal bezochten ruim 300 bezoekers de dierendag in het Beestenboetje.

 

We hebben een hoop activiteiten kunnen doen met alle bezoekers. De poppenkastvoorstelling was een groot succes. Petra en Lida leerden de kinderen op speelse en interactieve wijze van alles over het omgaan met de dieren op de kinderboerderij. Zo kregen de kinderen bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes te horen over wat er gebeurd was met het grote mannetjeshert. Zo was het bijna fout gegaan toen mensen de herten wilden voeren omdat de plastic broodzak op het veld belandde.

 

Vele kinderen hadden iets lekkers mee genomen voor de dieren. De taart werd rond 12 uur door de kinderen zelf klaar gemaakt en bij de dieren gebracht. Het was een waar smikkelfestijn voor de dieren op het veld.

 

De kinderen konden daarnaast nog veel meer doen, zo waren er spelletjes die ze konden doen, ritje in de ezelkar, springen op het springkussen, dierenfiguren laten maken van ballonnen, spreekuur bij de knuffeldierendokters, broodjes bakken. Na afloop van hun bezoek konden ze een lekker ijsje halen bij de ijskar van Di Fiorentina.

 

Bedankt vrijwilligers voor jullie geweldige inzet en gezelligheid om deze dierendag tot een groot succes te maken!

 

 

 

Verhalen uit het Beestenboetje

LEADFOTO Verhalen 700x282

Wanneer alle verzorgers naar huis zijn beleven de dieren van Het Beestenboetje de leukste en spannendste avonturen.

Klik op de hieronder staande titels om de avonturen te lezen.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kinderboerderij Beestenboetje
Ter Coulsterlaan 1A
1851 KA Heiloo
Tel. 06 - 47.58.59.48 

info@natuurinstituut.nl

 

Postadres:
Postbus 66
1850 AB Heiloo

Donateurs:

Bank nr NL63.ABNA.048.93.22.328

Ten name van Beestenboetje

o.v.v. uw naam en adres