Donateursactie voor Beestenboetje

Heiloo – Garage Zander in Heiloo geeft een flinke aftrap voor de start van een grote donateursactie voor kinderboerderij Beestenboetje in Heiloo. Garage Zander bestaat 80 jaar en grijpt deze gelegenheid aan om het aantal donateurs van de Kinderboerderij flink te verhogen, door 80 donateurs te sponsoren.Lideke van Riel coördinator van het Beestenboetje ontvangt bijdrage van Rob Zander

De vrijwilligersgroep heeft in mei 2015 Kinderboerderij Beestenboetje in Heiloo overgenomen van de gemeente. De gemeente zag geen mogelijkheden meer om de Kinderboerderij open te houden. De vele vrijwilligers hebben de schouders eronder gezet en zich gevormd in een stichting. Garage Zander vindt dit een geweldig initiatief, want het Beestenboetje is niet meer weg te denken uit Heiloo. Zoveel kinderen, ouders, opa's en oma's genieten op deze unieke plaats. "Uit deze groep zullen nu vast vele donateurs volgen," zo zegt de heer Zander, "zodat deze belangrijke voorziening behouden kan blijven.

 

De coördinator van het Beestenboetje, Lideke van Riel, is ontzettend blij met deze fikse ondersteuning. De dagelijkse kosten van de boerderij –van voedsel tot dierenarts- vormen een flink bedrag, maar ook de noodzakelijke vernieuwing van de dierenverblijven heeft financiering nodig. Ook willen de vrijwilligers uitbreiden met extra dieren, zoals dwerggeitjes op de grote speelweide gecombineerd met speelwerktuigen voor de dieren. Lideke van Riel hoopt dan ook, dat vele bezoekers van de boerderij het voorbeeld van Garage Zander zullen volgen en donateur of sponsor-vriend van de Kinderboerderij willen worden.

 

De openingstijden van de Kinderboerderij zijn intussen flink verruimd. Het Beestenboetje is voortaan ook open als de verzorgers aanwezig zijn. Dat is ELKE dag. Vanaf half 9 kunnen bezoekers tijdens verzorgingstijd de boerderij bezoeken. Bezoekers mogen in alle verblijven komen, om dichtbij de dieren te zijn: de uitlooprennen voor de konijnen, de kippenrennen, het varkensverblijf en ook op de weide van de geiten en de ezels. Ook de komende winterperiode blijft het Beestenboetje elke ochtend te bezoeken.

 

Wilt u ook donateur worden? Vul het formulier in op het Beestenboetje aan de Ter Coulsterlaan 1a, te Heiloo of klik hier.

Verhalen uit het Beestenboetje

LEADFOTO Verhalen 700x282

Wanneer alle verzorgers naar huis zijn beleven de dieren van Het Beestenboetje de leukste en spannendste avonturen.

Klik op de hieronder staande titels om de avonturen te lezen.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kinderboerderij Beestenboetje
Ter Coulsterlaan 1A
1851 KA Heiloo
Tel. 06 - 47.58.59.48 

info@natuurinstituut.nl

 

Postadres:
Postbus 66
1850 AB Heiloo

Donateurs:

Bank nr NL63.ABNA.048.93.22.328

Ten name van Beestenboetje

o.v.v. uw naam en adres