Dierendag Beestenboetje Heiloo

dierendagOp zondag 1 oktober wordt in het Beestenboetje Dierendag op grootse wijze gevierd van 10.00 uur tot 14.00 uur. Het wordt een groot feest voor alle kinderen en voor alle dieren. Alle kleine bezoekers kunnen een ritje maken in de ezelkar, springen op het springkussen. Je kunt je laten schminken, je nagels lakken, een vers broodje roosteren boven het vuur of een heerlijk ijsje eten. De ballonmaker Richard Alexander komt op bezoek en hij maakt de prachtigste dieren. Ook kun je onderzoek doen en kijken of je weet,  welke poep van welke dieren komt. Als je de antwoorden goed hebt, mag je grabbelen in de grabbelton. De Hobbyfarm is ook van de partij: je kunt bij hen figuurzagen of een leuke knuffel maken. Er zijn ook leuke spelletjes te spelen zoals: eendjes vissen, kat-en-muisspel of mens-erger-je-niet. 
 
Ook je eigen knuffeldier staat centraal. Er zijn dit jaar weer echte artsen aanwezig, dus neem je knuffeldier mee voor een volledig onderzoek. Zeker als je knuffel(dier) zich de laatste tijd niet lekker voelt, kunnen de artsen onderzoek doen en jouw advies geven. Kom dus langs en laat hem goed nakijken tussen 12.00 – 13.00 uur.
 
 
Uiteraard vinden de dieren het geweldig als je ze komt knuffelen. De varkens, ezels en konijnen vinden het heerlijk als je hen komt borstelen. Dit jaar pakken we speciaal uit voor de dieren. Het is tenslotte DIEREN-DAG. Daarom maken we gezamenlijk een grote dierentaart voor de verschillende dieren. We willen vragen of je hiervoor iets lekkers wilt meenemen: een wortel, een beetje sla, stukje bloemkool, of een appel. Om 12.00 uur gaan we de taarten aan de dieren geven. Kom jij ook?
 

Verhalen uit het Beestenboetje

LEADFOTO Verhalen 700x282

Wanneer alle verzorgers naar huis zijn beleven de dieren van Het Beestenboetje de leukste en spannendste avonturen.

Klik op de hieronder staande titels om de avonturen te lezen.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kinderboerderij Beestenboetje
Ter Coulsterlaan 1A
1851 KA Heiloo
Tel. 06 - 47.58.59.48 

info@natuurinstituut.nl

 

Postadres:
Postbus 66
1850 AB Heiloo

Donateurs:

Bank nr NL63.ABNA.048.93.22.328

Ten name van Beestenboetje

o.v.v. uw naam en adres